1892 Eten & Drinken – Zoetermeer

Maak samen een reis door de keuken van ‘1892 Eten & Drinken’. Dat klinkt gezellig! Restaurant 1892 in Zoetermeer heeft sinds kort het ‘Shared Dining’ concept geïntroduceerd. Diverse gerechten staan op de kaart, waarbij 3 gerechten per ronde gekozen kunnen worden, geserveerd worden op een lange houten plank & gedeeld kunnen worden met je tafelgenoten. Leuk! Dat wilde wij wel eens uitproberen.

Zo gezegd, zo gedaan op naar Zoetermeer. Gestart met een heerlijk broodje met smeersels en onder genot van een heerlijk wijntje hebben we een keuze kunnen maken uit het uitgebreide menu.

1892-menu

Van de koude gerechten hebben we gekozen voor; Zalm Sashimi, Parelhoenfilet & Gerookte Makreel.

De tweede ronde hebben we gerechten gekozen van de warme kaart;  Eendeborst, Steak 1892 & de Vega Verrassing van de Chef. We houden ervan om nieuwe dingen uit te proberen, dus verrassingen zijn we dol op! De Vega Verrassing was dit keer een gevulde courgette met gesmoorde groenten.

Als toetjes-gekken laten we ons natuurlijk verrassen door een Grand Dessert, waarbij de chef een keuze maakt uit 3 verschillende verrassingsitems. Koffie toe, dat hoort erbij! En we zitten vol!

foto-25-01-17-21-51-23

Restaurant 1892 Eten & Drinken is een mooie lokatie in de oude Dorpsstraat van Zoetermeer. En soms heb je van die dagen dat je niet kan kiezen wat je wilt eten of eigenlijk alles van de kaart wel wilt proeven, dan is het zeker een aanrader om eens binnen te stappen! Eet smakelijk!

groetjes-pittig

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Cynthia schreef:

    He, al voorgeproefd voor 3 april! Haha Leuk geschreven hoor! Ook die van De Centrale in Delft! Leuk, meiden! Hopelijk lezen heel veel mensen jullie verhalen!:)

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s