Villa Tuinfeest – Delft

‘T regent pijpenstelen’, ‘het komt met bakken uit de lucht’ en ‘tot op het bot nat’, allemaal van toepassing vandaag! Maar wij zijn op zoek naar feest en gezelligheid, wij houden wel van een tuinfeestje! En waar kan dat beter dan het in december geopende Villa Tuinfeest in Delft! Een leuk concept, op de Markt in Delft. Een restaurant in een ietwat moderner jasje (zeker! ten opzichte van de rest van de restaurants op de Markt), met een prima kaart en mogelijkheid tot het samenstellen van een plank!

15253460_1029617267166557_7546203446116358645_n

We zijn gestart met een warme tuinfeest plank! Een toffe combinatie van hapjes en brood. Officieel is dit een voorgerecht voor 1 persoon maar wij hebben hier samen prima van gegeten.

En dan ons hoofdgerecht. Entrecote van de kaart start met 200gr en is aan te vullen per 100gr. Een kilo vlees is ook geen probleem ;-). Het vlees wordt geserveerd zonder poespas en sausjes, want ‘de Entrecote is al lekker genoeg van zichzelf‘, aldus de bedrijfsleider van Villa Tuinfeest. En dat is die zeker! Er werd getwijfeld tussen de ‘Classic ‘Tuinburger’ en ‘The Monster’. Toch maar voor de Classic gegaan. Een uitdaging om normaal te eten, maar een toppertje! De Sides zijn een goed gevulde salade geworden en een flinke bak frietjes. Eén ding is zeker, je gaat niet hongerig naar huis! En dan hebben we het toetje nog niet eens gehad. TOETJES!!! Wij zijn toetjesmonsters, dus dit hoort er zeker bij! Cheescake en Brownie (die is wat lastig te zien op het donkere bord…) Maar ohmnom, genot!

 

Wat erg leuk is, is dat je de gerechten gezamenlijk op 1 plank krijgt. Het motiveert om lekker te delen. Je kunt de plank voor het hoofdgerecht ook zelf helemaal samenstellen. Zo groot en klein als je wilt, maar ook gevarieerd of niet. Wat je met jouw diner-date natuurlijk ook wilt.

We waren een dagje te vroeg, want op donderdag is een burger menu te krijgen bij Villa Tuinfeest – met friet en drinken voor 12,50! Misschien toch nog maar eens terug gaan…

groetjes-pittig

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s