Happy Italy – Rotterdam

Soms heb je ook wat Zouts nodig in je leven. Dus naast Zoetermeer en Delft ben ik samen met een Snoepje naar Rotterdam gegaan. Een betaalbare snelle maaltijd waar je ook langer kunt blijven natafelen. Happy Italy in Rotterdam Noord.

Bij Happy Italy kun je niet reserveren, dus in de avondspits sta je dan bij de ingang eventjes in de rij. Een minuut of 10 te wachten op een tafel. Terwijl we naar onze tafel werden gebracht werden we zeer warm begroet door de gehele crew. Je loopt langs de keuken, bar en een stuk restaurant. Iedereen zei met een grote glimlach ‘Goedenavond!’. Een kleinigheidje, maar ik word er blij van.

Eenmaal aan tafel staan de menukaarten al op tafel. Er is geen uitgebreide wijnkaart, het bestaat uit huiswijn, huiswijn en huiswijn. Maar de wijntjes zijn zeker goed te drinken.
Het menu is redelijk simpel maar precies goed met voor ieder wat wils.

1x pizza en 1x pasta it is!

Het eten is echt prima! Ik hou van Italië en moet zeggen dat het toch wel in de buurt komt van het lokale restaurantje in een klein dorpje in the middle of nowhere. Verse ingredienten, klaargemaakt op bestelling, snelle bereiding. Zoals het hoort zou je zeggen.

De sfeer is goed. Aangezien het een gigantische tent is, had ik de aanname gedaan dat het een soort vreetschuur zou zijn. Maar hier krijg je niks van mee. Het restaurant is ingedeeld in meerdere ‘gebieden’ en is lekker modern industrieel ingericht met een gezellig touch.

 

groetjes-zoet-snoepjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s