Restaurant Umai – Delft

Je kan mij ALTIJD wakker maken voor Sushi! Of het nou midden op de dag is of diep in de nacht, ik ben zeker in voor Suhsi! Heerlijk vind ik het… Eigenlijk heb ik altijd een vaste spot in Zoetermeer waar ik heen ga; Restaurant Yuniku. Ik houd namelijk niet van de grote concerns en fabriekshallen waar je aan tafeltje 183 zit (als je mazzel hebt..), maar dit keer zijn we eens op onderzoek uitgegaan in Delft en wel bij Restaurant Umai.

Dit modern gekleurde restaurant, kent net zoals vele andere sushi restaurants het ALL-YOU-CAN-EAT Sushi & Grill concept. Op de kaart staan meer dan 100 gerechten en gedurende de 2,5 uur kan je per ronde maximaal 5 gerechten per persoon bestellen. Je kent het concept vast wel…

Kaart Sushi

Kaart Sushi 1

We hebben de chopsticks in de aanslag en vol goede moed beginnen we aan de eerste ronde. We waren met z’n tweetjes dus gelijk maximaal 10 gerechten. We zijn gestart met koude sushi om vervolgens de tweede ronde te vervolgen met een aantal warme gerechten van de kaart. Het gevaar van het ALL-YOU-CAN-EAT concept vind ik altijd dat je heel gulzig begint, en tegen de tijd dat je een paar rondes verder bent, je eigenlijk pas merkt dat je echt wel heel erg vol zit. Na 4 rondes te hebben gehad hebben we de sushi avond afgesloten met zwarte sesam ijs (aanrader!!) en chocolade ijs en een bakje koffie.

Ondanks dat het restaurant zegt dat er meer dan 100 gerechten op de kaart staan, mis ik toch wel een aantal van mijn favorieten… jammer! De geflambeerde zalm sushi en gebakken banaan (niet per sushi waardig, maar toch….) zijn echt wel heel erg een MUST op mijn lijstje.. ook de California Maki kon toch echt niet tippen aan mijn favoriete restaurant. Mochten deze sushi’s niet tot jou favorieten behoren, ga vooral een kijkje nemen bij Restaurant Umai! Eet smakelijk // Itadakimasu…

 

groetjes-pittig-pepertjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s