Your Coffee – Hilversum

Surprise Surprise! Meer en meer mensen in mijn omgeving bereiken de magische leeftijd van 30  jaar  en uiteraard verdienen die dan allemaal een onverwachts feestje! Dit keer zijn we gaan High Tea-en bij Your Coffee in Hilversum. Een lange tafel voor 17 man, was versierd met slingers, toeters en bellen. De jarige uiteraard verrast en verwelkomt met een luidkeels; Lang-zal-ze-leven.

Nadat de jarige van de schrik was bekomen, zijn we gestart met de High Tea – met thee, uiteraard – hierbij werden allerlei zoetige en hartige lekkernijen geserveerd. Diverse broodjes met onder andere hummus, oude kaas, parmaham, wraps met zalm en als zoet lekkers hadden we brownie, cheesecake, miljonairs shortbread, carrotcake & een flinke dot verse slagroom! Jummie! Je kan je vast voorstellen dat de high tea HEEL erg goed heeft gesmaakt!

Voor de thee hebben ze bij Your Coffee een heuse Thee-Bar voorin de zaak, grote potten in een kast met daarin 18 verschillende soorten thee. Kies wat je lekker vind of maak een leuk mix van smaken. Naast de theebar hebben ze ook nog verschillende verse thee; oa. Munt, Lavendel en Brandnetel. Nergens in Hilversum vind je zoveel verschillende thee soorten! Een potje heet water op tafel en schenken maar!

Tentjes met wat extra’s daar houd ik altijd wel van.. Zo staat er bij Your Coffee een grote trap in het midden van het pand, met daaraan allemaal hangslotjes. Net zoals de slotjesbrug in Parijs, krijg je hier ook gelijk een liefdevol en gezellig gevoel bij! Aan de liefdestrap kan je na je bezoek een slotje hangen zodat je bezoek een blijvende herinnering wordt! Super leuk!

Als laatste MOET ik dit gewoon ook nog even melden. Op de website van Your Coffee staat aangegeven dat je naast je koffie/thee kan kiezen voor huisgemaakt gebak, oa de beroemde versgebakken appeltaart! En jeetje… ik weet niet hoe, maar tijdens onze High Tea vanmiddag, werd mijn aandacht richting de bar getrokken. Op de bar stond de beroemde appeltaart met een ME-GA dot slagroom! Die zag d’r zo goed uit! Niet geproefd, helaas.. Maar durf bijna te zeggen dat het wel GOD-DE-LIJK moet smaken!

Kortom een HOTspot met zoveel leuke extraatjes! En heb je de appeltaart geproefd?! laat het me weten……!

groetjes-pittig

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s