Blue Sunday Horeca (S)Hoppen – Delft

16903302_327785927623977_2242998757933305732_o

Van 19 t/m 26 maart draait het geheel om Delft dé horecastad, ontdek het onontdekte. De ondernemers van Blue Sunday Delft hebben de handen in elkaar geslagen en een super gaaf concept neergezet, waarbij de consument eens flink in de watten wordt gelegd.

Door middel van een Horeca (S)Hoppen strippenkaart kun je meedoen aan allerlei leuke horeca acties; gratis koffie, gratis dessert bij een 3 gangenmenu, gratis bitterballen bij een biertje, korting op High Tea, korting op koffie met taart, 1+1 gratis ontbijtbuffet en nog veelll meer…..

Met de Strippenkaart loop je een leuke route door de binnenstad van Delft, om zo de nog niet ontdekte leuke horeca plekjes te ontdekken! De Horeca (S)Hopppen strippenkaart kan je ‘verdienen’ bij aangesloten winkels en helemaal vol is die een goed gevulde Blue Sunday goodiebag waard. Totaal bespaar je al gauw 100 euro! Waarom nog wachten….?!?

Alhoewel dr wel heel erg veel leuke deelnemende restaurantjes op de lijst staan, heeft PittigZoet uiteraard wel een PittigZoetlijstje voor jullie samengesteld!  Café de Beierd, De Centrale, KEK de Koffiebar van Delft, Villa Tuinfeest, ’t Postkantoor and last but not least Hills & Mills. Wij zijn benieuwd naar jullie ervaringen! Wat hebben jullie geprobeerd en wat is ZE-KER WE-TEN een aanrader om eens een bezoekje te brengen…

13344799_181865665549338_3083314495527085130_n

Blue Sunday Delft is elke eerst zondag van de maand en is een initiatief van Delftse ondernemers met een echt blauw hart! Zo proberen ze de koopzondag in Delft op een leuke manier te promoten! Blue Sunday Delft kan je volgen op Facebook & Instagram.

groetjes-zoet

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s