Chaos aan de Schie – Delft

Zin om eens een keer écht wat anders te eten? Een concept dat wel in een bijzonder hokje past? Ga dan eens eten bij pop-up Chaos aan de Schie! Een restaurant met groenten in de hoofdrol.

Het restaurant bevindt zich op een terrein in Delft wat ook wel het ‘creatief laboratorium’ wordt genoemd. Lijm & Cultuur is voor poeha, podia en tralala. De perfecte locatie voor een pop-up restaurant, maar op dit terrein zijn ook genoeg andere leuke events te beleven! Check the website voor meer info!

Terug naar ons avondje; het menu bestaat uit een aantal interessante gerechten met een aantal ingrediënten die ge-googled mogen worden 🙂 Houd het spannend en leuk natuurlijk of laat je verrassen met wat je op je bord krijgt.

IMG_20170322_190325

Onze keuzes zijn uitgegaan naar de Tulpenknollen en Pompoen vooraf, de Eendenbout als hoofd en als toetje de Pastinaak en Rode kool. Mjammie wij zijn benieuwd!

Vooraf kregen we huisgemaakte crackers en brood met algenboter en een creme van mierikswortel. Daarna ook nog eens een amuse van vier kleine gerechtjes. Meiknol getrokken in vanille, aubergine met yoghurt en sesam, rode wortel met schil van bataat en gele biet met schil van aardappel. Een lekkere start van een bijzondere avond!

Eerlijk is eerlijk, het is heel gek om gerechten te bestellen waarbij je eigenlijk geen idee hebt wat je gaat krijgen. Spannend en leuk, maar een positieve verrassing it is! De gerechten zijn een lust voor het oog en een sensatie voor de smaakpapillen. De chefkok heeft het allemaal wel goed voor elkaar.

Na al dit lekkers bestelden we een latte machiato en voor 2 euro meer kregen we dr een hoop extra lekkers bij. Caramelfudge met chocola en zeezout, zandkoekje met misocaramel & marshmallows met sherry.

IMG-20170323-WA0066

Chaos aan de Schie is een aanradertje als je open staat voor nieuwe smaken en verrassende combinaties! Wees niet bang voor de groenige kaart en onbekende smaken, de chefkok weet wel wat die je voorschotelt! De rekening was voor ons tweeën met drankjes en koffie: €84. Prima te doen dus!

 

groetjes-zoet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s