De pier – Scheveningen

De lente komt eraan! Maart roert zijn staart, april doet wat hij wil. Het ene moment schijnt de zon, het volgende komt de regen en hagel met bakken uit de hemel. Hoe fijn is het dan om het strand te combineren met een overdekt foodtruckfestival?! IDEAAL!

Samen met mijn liefdessnoepje en 3 andere zoete snoepjes hebben wij de Scheveningse pier gecombineerd met in de zon zitten bij een strandtent.

Eerst van voor naar achter gelopen om ons te oriënteren naar de mogelijke foodopties. Kleine aziatische hapjes, grote burgers en zoetsappige donuts. Het maagje kan hier goed worden gevuld! Wij kiezen voor Pickles en The Rough Kitchen. Burgers en dogs!

Er zijn aardig wat tentjes waar je vlees- en visgerechten kunt bestellen. Het is voornamelijk fingerfood dat je lopend op kunt eten. Veel tentjes hebben wat tafels en stoelen staan waar je jouw versbereide maaltijd ook zittend kunt nuttigen.

Een zoete afsluiting kan bij mij natuurlijk niet missen. De keuze is ook hierin aanzienlijk.

Nougat, zoenen, donuts, ijsjes en kokosmakronen zijn een selectie van de mogelijkheden. Van die laatste neem ik er een paar mee naar huis! Toppertje hoor, die Madame Cocos!

De pier is leuk om even doorheen te lopen en wat te eten. Een hele dag zal je hier niet door brengen, dus het is leuk om het te combineren met een verfrissende strandwandeling, een bezoekje aan SeaLife, een bungejump, een ritje reuzenrad of gewoon lekker uitje van een paar uurtjes. Aan echte sfeer en aankleding ontbreekt het (nog), maar het uitzicht liegt er niet om!

IMG_20170327_093041_174

 

groetjes-zoet-snoepjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s