Kobus Kuch – Delft

De lekkerste & elke dag verse appeltaart van Delft en omstreken is te vinden bij Kobus Kuch. Op zondag morgen als de zon lekker begint te schijnen is het altijd goed vertoeven op de Beestenmarkt. Een lekker bakje koffie en een GROOT stuk appeltaart met heel VEEL slagroom, dat is waar Kobus Kuch om bekend staat (ze verkopen d’r zo’n 60.000 stukken per jaar, dus dan MOET het wel goed zijn…), en dat is toch wat we af en toe allemaal wel eens verdienen?

 

Mijn oudste Pepertjes (lees; lieve ouders) vinden het altijd heerlijk om op zondag te fietsen van Zoetermeer richting Delft (slechts 11km en goed te doen!) en stoppen dan maar al te graag even bij Kobus Kuch. Vaak krijg ik dan een berichtje dat er ook een lekker bakje en stuk taart voor mij klaar staat. Dus hup aankleden, op de fiets en richting Kobus Kuch…

Kobus Kuch opende voor het eerst zijn deuren in 1988 en is uitgegroeid tot één van de bekendste huiskamercafe’s in Delft. Bij een bezoekje aan Delft mag Kobus Kuch echt niet ontbreken, mocht je naast de beroemde appeltaart toch nog meer trek hebben (wat we ons eigenlijk niet kunnen voorstellen..), hebben ze ook diverse lunchgerechten en borrelhappen op de kaart. Ennnn… sinds 2008 heeft Kobus & Saartje (pittoresk taartenbakkerijtje) haar deuren ook geopend. Lekker om ook een stukje mee naar huis te nemen…

groetjes-pittig-pepertjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s