El Pueblo – Zoetermeer

Op een doordeweekse dag met een Pepertje op z’n Spaans lekker Tapas eten. We zijn aangeschoven bij El Pueblo in Zoetermeer (zoals ik met dit Pepertje eigenlijk al jaren doe als we uit eten gaan). Zo lang als ik me kan herinneren is El Pueblo DE Tapas bar van Zoetermeer!

Foto 19-04-17 19 02 28

Door de jaren heen zijn d’r verschillende concepten gepasseerd, maar momenteel kun je je tapas kiezen van de kaart (a-la-carte). Hierbij raden ze aan om 2 a 3 tapas per persoon per ronde te bestellen en deze lekker met elkaar te delen. Wij hebben bij elke ronde 2 tapas per persoon besteld en dit was eigenlijk meer dan genoeg per ronde.

De soep, salades en plateaus zijn wat grotere gerechten en hebben we deze keer overgeslagen. Verder is d’r qua tapas keuze uit; vegetarisch, eier- & aardappelgerechten, vis, vlees en kip. Ongeveer 64 gerechtjes op de kaart dus keuze genoeg! Maarrr…. houd zeker een plekje over voor een toetje! 😉

Kijk waar wij onder andere van hebben gesmikkeld;

Twee top punten die, wat mij betreft, tot nu toe geen enkel Tapas restaurant heeft weten te overtreffen; De Aioli is HEER-LIJK! Ja dr zit knoflook in.. en zelfs wel heel wat teentjes, maar deze aioli is vol en romig en smaakvol en lekker en heerlijk en……. je snapt het! Daarnaast hebben ze ook de lekkerste Sangria die ik tot nu toe heb gedronken! Met vers fruit, op kamer temperatuur, vol van smaak! Mjammie…..glaasje meer?

Ik ben nog steeds helemaal voor de unieke restaurants met hun eigen concept (ipv de grotere ketens die je in elke stad tegen komt)! Jammer is wel dat het de laatste tijd vrij rustig is bij El Pueblo…waarschijnlijk door de lage prijzen van de concurrent gok ik zo, maar hé… de kwaliteit is hier echt wel beter! Hopelijk komt d’r snel weer verandering in en wordt het weer wat drukker! Dat verdienen ze zeker!

Hasta Luego…

groetjes-pittig

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s