Landgoed Het Laer – Ommen

Weer een lekker Zoet Zoutje!

Hoe kom je vanuit Zoetermeer terecht in Ommen? Goede vraag, iets met vrienden die je leert kennen op Aruba, woonden in Groningen, verhuisden naar Hattem en werken in Ommen en nu verhuizen naar Italië… Juist ja, lang verhaal!

Een uitgebreide High Tea op Landgoed Het Laer deze keer!


Je voelt je erg welkom zodra je het landgoed op loopt. Zodra je het grote,  statige pand binnenloopt wordt je fijn ontvangen door de gastheer/vrouw om vervolgens naar de tafel begeleid te worden. 

Je maakt met de High Tea een reis door de theekaart. Je begint met lichte smaken, zoals Witte Champagne Cassis thee, opbouwend naar Rooibos met chocola en je werkt zo naar Earl Grey toe. De thee past dan ook weer bij de hapjes die geserveerd worden. 

Voor de officiële high tea begint, krijgen we een glaasje bubbels en een stukje quiche. Een hartig hapje om de smaakpapillen te kietelen. 

De toren bestaat uit drie lagen, een soort voor-, hoofd- en nagerecht. 

We beginnen met hartigheid. 3 soorten belegde broodjes en een soort saucijzenbroodje. Het beleg bestond uit kipfilet, eentje met roomkaas en pesto en eentje met tonijnsalade. Door naar de tweede laag; muffins en scones met verse clotted cream en jam. Och och, dat is zo lekker! En dan de laatste laag, de toetjes… De hazelnootschuimballen zijn écht heerlijk!! Verder laten we van de chocola, vanille met fruit en bonbons natuurlijk weinig liggen. 

(Iets te) voldaan vetrekken we weer. 

Voor deze uitgebreide versie van de High Tea ben je per persoon €29,50 kwijt. Het is een ontbijt, lunch en half diner in 1 dus een koopje ;-). 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s