Sesam & Spijs – Delft

on

Het was restaurantweek. Eerlijk is eerlijk, Sesam en Spijs was niet per definitie onze eerste keuze. Voor mij betekent restaurantweek al jaren dat je ergens gaat eten wat normaal gesproken niet helemaal in het budget past. Maar hij stond in de top250, dus dat MOET goed zijn!

De locatie is echt heel erg leuk! Op de markt met uitzicht op het Stadhuis en de Oude Kerk. Sesam en Spijs (Sens) heeft sinds kort een nieuw concept waar wij meteen gebruik van hebben gemaakt; All-in cuisine. We hebben dit concept al eerder gezien bij TotZo! in Zoetermeer. De gerechten zijn groter dan een tapas, maar kleiner dan een volledig gerecht. Fijn dat je veel smaken van de kaart kunt proeven.

Je kunt kiezen om er een wijn-arrangement bij te nemen van meerdere glazen in een normale hoeveelheid of een BOB-variant. Twee maal normaal en één maal BOB it is. Je mag zelf aangeven bij welk gerecht je een bijpassend wijntje zou lusten.

Een broodje met chinese humus is een fijne start. We beginnen met met een ronde koude gerechtjes. Hierna hebben we nog 2 rondes warme gerechten geproefd. Hieronder zie je een selectie van de gerechten die wij hebben gekozen (oke… bijna alle gerechten ja haha!). De opmaak is goed. De kleuren en opmaak zorgen ervoor dat je écht zin hebt in de gerechtjes!

Veel van de gerechten zijn orientaals georienteerd en dat geeft een standaard gerecht een leuke twist.

Toetjestijd! Een lavacakeje met knettersuiker en een kaasplankje. Lekkeeeerr!

Over smaak valt te twisten, zo ook bij ons. Ik vond het allemaal erg lekker en zou er zo nog een keer gaan eten en nog iemand meenemen ook. Pittig daarentegen was het hier niet zo mee eens. Zij vond het niet het geld waard en heeft lekkerder gegeten voor dit bedrag bij menig ander restaurant.

Aan het eind van de rit hebben we met zijn drieen een rekening van €155 afgerekend.

groetjes-zoet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s