DEX – Delft

on

Spontane lunch! Twijfel, twijfel, waar gaan we dit keer heen! Laten we eens een kijkje nemen op de Brabantse Turfmarkt in Delft. Een leuk stukje Delft, tussen De Markt en de Beestenmarkt in. Twee lunchrooms stonden daar op mijn wishlist en uiteindelijk zijn we bij DEX lunchbar naar binnen gelopen. DEX is leuk, DEX is de wereld door de ogen van het 3 jarige zoontje van de eigenaren.

Foto 28-04-17 12 29 48

Deze kleine grote Dex is de wereld aan het ontdekken, is onbevangen en heeft een open blik. Dit zie je bij het interieur van DEX Lunchbar zeker terug. Een mooie lunchroom, trendy en modern en vol met leuke spreuken (best een beetje ondeugend!). Bij DEX Lunchbar verkopen ze pure en eerlijke producten! En wat hebben we lekker geluncht!

We hebben de volgende broodjes voor jullie uitgeprobeerd; Desembrood Wilde Zalm (met limoenmayonaise, komkommer en ui), Desembrood Gekonfijte Kip (me aioli, rucola, appel, bacon crisp) & Zweeds Tunnbrood met warme kip (met Mangochutney, rode ui en koriander). De gekonfijte kip was trouwens op aanraden van daar! Toppertje!

En samen met de homemade limonade – dit keer groene thee met perzik en basilicum, hebben we een heerlijke lunch gehad!

Toiletbezoekje? Dat kan! Dex vertelt je precies welke deur de goeie is…… 😉

Wij komen zeker nog een keertje terug! Tot snel!

 

groetjes-pittig-pepertjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s