Pavarotti – Zoetermeer

on

Een snelle maaltijd die érg betaalbaar is?! Pavarotti is het antwoord in Zoetermeer.

Het loopt storm bij dit restaurant dat nu enkele maanden open is in Zoetermeer. Voor de tiende verjaardag van één van mijn liefdes, mijn nichtje, gingen we op haar verzoek hier eten. Lekker vroeg, om 5 uur, schuiven we aan. We mogen gaan zitten waar we willen. Bij mijn eerdere bezoeken aan Pavarotti is dit wel anders geweest en zo ook als we deze avond richting huis gaan. Een kwartier tot drie kwartier in de lounge voorin wachten met een buzzer op een plekje als een sardientje is op een vrijdagavond eerder regelmaat dan toeval. Tuurlijk, waar het druk is, zal het eten goed zijn. Maar ook ik heb mijn grenzen.

De kaart is klein, maar heeft voor ieder wat wils. De pasta’s en pizza’s varieren in prijs van €4,50 tot €9,50 en je kunt kiezen uit vegetarisch, vis en vlees. Voor een klein bedrag (uit m’n hoofd €1) kun je bijvoorbeeld ook kip toevoegen aan een Pasta met Pesto.

De prinses neemt een Pizza Salami, de rest van het gezelschap gaat voor een Pizza Fruti di Mare, Pasta Fruti di Mare en ikzelf ga voor een Pasta Pesto met toegevoegde kip. Alle gerechten zijn prima.

Wat ik je zeker aan kan raden is om te beginnen met een Crostini. Krokante Ciabatta met een topping. Tip: Bruschetta en Gamba met mascarpone. Lekker!

En ohja! Vraag eens naar de wijnkaart; die is een stuk uitgebreider dan de 2 soorten wijn die bij het menu erbij staan.

Mijn guilty pleasure is de Witte chocolademousse met bosvruchten. Gelukkig had ik nog een foto van mijn vorige bezoek, want voor de verjaardag was er natuurlijk een fijne taart thuis.

IMG_20170204_203139

Met zijn vieren waren we met alleen de hoofdgerechten en drinken ongeveer €60 kwijt. Cheap Cheap! Maar kom dus wel vroeg of juist laat zodat je niet lang hoeft te wachten op een tafeltje.

P.s. je kunt ook alle gerechten van de kaart meenemen om thuis of in t park op te smikkelen!

groetjes-zoet-snoepjes

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. V swieten schreef:

    Hier ga ik zeker eten hoor alleen maar goede berichten

    Liked by 1 persoon

  2. V swieten schreef:

    Hier ga ik zeker eten

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s