Ter Marsch & Co – Rotterdam

Ze schijnen de lekkerste burgers hier te hebben.. Met al 125 jaar ervaring op het gebied van het vlees en streven naar perfectie + Award Winning gastro burgers op het menu, zou je kunnen zeggen dat ze de allerbeste hamburgers zouden moeten hebben…Geen zin in lang tafelen, gewoon goed eten, geen moeilijke keuzes en gezellig gezelschap, het wordt Ter Marsch & Co in de Witte de Withstraat in Rotterdam.

We starten aan de bar met een goed glas Verdejo wijn en twee maal een La Chouffe! Top! Plankje Kaasboer d’r bij en je maakt Pittig weer helemaal blij! We moesten 20 minuten wachten voordat we aan tafel konden. Ter Marsch & Co is niet heel groot en daardoor eigenlijk constant vol. Maar we vermaken ons prima zo aan de bar.

Vervolgens aan tafel wordt de keuze wat moeilijker; hamburger, hamburger of hamburger… nee zonder dolle! Dr staan meerdere winnende hamburgers (zowel in Nederland als wereldwijd) op de menukaart. We gaan uiteindelijk voor de ‘De Burgeresse’ – WINNAAR BESTE HAMBURGER NEDERLAND 2015. 2x de Lady Burger en 1x de 200gr Vlees, graag! Scottish Agnus Beef en Japanse Wagyu met jus van wintertruffel, sla en wat andere gezonde dingen én truffelmayo. Yummmmiiiiieee…!

Drie planken op tafel met een mega burger, bakjes met friet en home made mayonaise (Lookmayo & Truffelmayo), we gaan immers toch al stinken van alle truffel 😉 Mes en vork? Niet gekregen, dus dan maar zonder proberen de burger op te eten. Hier en daar wat knoeien, maar ‘hé, so what’… tis genieten zo! De echte burgerfoto’s houden jullie nog tegoed! Het was te donker voor smakelijke foto’s en eigenlijk waren ze al op voordat ik d’r erg in had.. gewoon zelf gaan kijken hoe lekker ze d’r uit zien 😉

Als afsluiting nog een brownie, chocolade mousse en boterkoek (eerlijk is eerlijk de burgers waren een stuk beter) met koffie! Maar al met al voor herhalllliinnngggg vatbaar!

groetjes-pittig-pepertjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s