Burgertrut – Rotterdam

Als je in Rotterdam werkt, dan kom je ook zo nu en dan bij Rotterdamse eet gelegenheden. Het was even een gokje zo kort na Ter Marsch & Co, maar vlakbij werk zit sinds kort de Burgertrut. De Burgertrut is al sinds 2011 een begrip in Rotterdam en zijn elke keer op een andere plek te vinden. Deze hamburger tent is onderdeel van art-platform Roodkapje. Sinds 2001 presenter Roodkapje jong talent en oncoventionele kunst aan. Van tentoonstellingen, indie-bands, experiementele podiumkunsten, lezingen, filmavonden en clubavond. Maaarrrr…. daar komen we nu niet voor! BURGERS it is!

img_4878

Ik was wat laat dus kreeg de menukaart door ge-appt en heb een super snelle keuze moeten maken. Van alles op het gebied van Veggie/Vegan, Organic Beef Burgers en soep, salades en dips staan dr op de kaart. Ehmmm… ff snel kiezen.. voor mij de O’Love graag! Genoeg lekkere, aparte keuzes en een echt aanrader qua drankje is toch wel de; Dirty Chai Latte met raw cane sugar! #topper!

We waren met een vrij grote groep tijdens deze lunch dus het duurde redelijk lang voordat we het eten op tafel kregen (wat op zich raar was, want zo druk was het niet), wel allemaal gevarieerd gekozen, dus ik kon mooi meerdere burgers op de foto zetten voor jullie! Weer een dilemma met het eten van die burgers! Het ziet dr zo cool uit zo’n grote burger.. maar ehm hoe eet je dat op?!

De smaken onderling verschilde best behoorlijk, de burgers, salades en Burgertrut kapsalon waren wel lekker en apart, maar niet o-ver-de-top-lekker..prijzen zijn wel weer heel schappelijk (tussen de 8 en de 9 euro) dus we mogen niet klagen. Leuk voor een keertje! En die Dirty Chai Latte… mmmmmm zullen ze die ook take-away hebben?!

groetjes-pittig

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s