De Heeren van Soetermeer – Zoetermeer

img_8754

Het is alweer even geleden dat we hier zijn geweest, maar zeker wel nog de moeite waard om over te schrijven; De Heeren van Soetermeer! Begin dit jaar geheel gerenoveerd en een nieuwe nog betere kaart. De plek waar het restaurant nu is, was vroeger de slagerij van de vader van Piet van den Berg. Geen onbekende naam in vlees-wereld-land en daar hebben de Heeren van Soetermeer handig gebruik van gemaakt. Vlees van Piet op de kaart én eten in het ouderlijk huis van de familie! Leuk!

Dus op woensdagavond naar Heeren van Soetermeer om REAL GOOD MEAT te proeven. We zijn gestart met uiteraard een broodje, met gezouten Jersey Boter (uitleg zie menukaart 😉 ). Daarna hadden we beide de buikspek (6 uur long & slow roast) genomen. Heerlijk mals en zacht en super lekker van smaak. Aanrader! Vervolgens kwamen dr een Smoke House Burger en een Brisket op tafel. We hebben beide zitten smullen van het lekkere eten! Ze weten  bij de Heeren van Soetermeer wel hoe ze het vlees moeten bereiden!

Voor het eerst in tijden zaten we eigenlijk al vol genoeg na het hoofdgerecht en hebben we het dessert over geslagen. Niets voor ons, maar dan hebben we nog een reden om een keertje terug te komen! 😉 De Heeren van Soetermeer was altijd al een goed restaurant, maar nu helemaal met Real Good Meat! Bij mooi weer lekker in de tuin zitten, leuk stekje en zeker een aanrader! We like!

img_8758
groetjes-pittig

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s