Sweet Lake Italy – Zoetermeer

Wist je dat we een heuze “beachclub” hebben aan het Dekker-meer in Zoetermeer? Na een meer dan prima Zon-dagje op Scheveningen strijken we samen neer bij het gezellige Sweet Lake Italy. De naam zegt het al, Italian food kan je hier krijgen! Allebei zijn we eigenlijk best onder de indruk van de locatie en het feit dat het zo jammer is dat we dit niet eerder ontdekt hebben!

Na de eerste indrukken van het terras, het strand gedeelte met ligbedden en de ondergaande zon, hebben we inmiddels de menukaart en (uiteraard) Gin Tonic kaart gekregen. Verschillende smaakjes en mix-jes staan op de kaart, maar we gaan uiteindelijk voor de Gin Tonic zonder naam! We hebben de suggestie gedaan voor Gin Tonic PittigZoet, want deze best past wel bij ons (vinden wij!)! Jummie!

Tijd om wat te eten! Als voorgerecht hebben we samen een broodje Aioli en de Antipasti gedeeld. Een mooie grote hout plank met daarop o.a. parmaham, salami, parmezaanse kaas, bruschetta en caprese. Dat is in iedergeval al een goed begin! Vervolgens allebei een pizza uitgekozen; eenmaal de pizza Pulled Pork en een pizza Prosciutto Crudo. Beide pizza’s zijn meer dan prima!

20170618_205315

Als echte toetjes mensen en fan van de Italiaanse keuken en toetjes kunnen we deze natuurlijk niet aan ons neus voorbij laten gaan. Zoet, zoet, zoeter- dan zoet, kiezen we voor de Trifel met aardbeien en de Nougat Parfait! We zitten (suiker)bommetje vol. Met een latte machiatto sluiten we ons Zon-nige avondje af! Dit is pas genieten!

Qua locatie (en eten uiteraard ook!) echt een aanrader! Zoek het restaurant eens op, het zit verscholen in Dekker Zoetermeer, even langs de receptie en je loopt zo het restaurant binnen. Mocht de zon al maar een klein beetje schijnen heb je hier gelijk een vakantie gevoel, helemaal als je met je voeten in het zand zit! Lekker borrelen met Antipasti en je hebt een mooie afsluiting van je weekend! Hier gaan we zeker nog een keertje terug komen!

IMG-20170618-WA0026

groetjes-pittig

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s