Clooney – Zoetermeer

on

Een van de drukst bezochte terrassen in Zoetermeer is Clooney op het Stadhuisplein. Hartje Centrum, volle bak zon, grote parasols met heaters voor als het ietsje frisser is en een tof ingerichte binnen als het echt prutweer is. Eigenlijk de plek waar ik het jaar rond naar toe ga als ik een drankje ga doen met mijn snoepjes en suikertjes.

Deze dag ging ik met mijn suikertje hier ook een hapje eten. We gingen voor een hoofdgerecht en een toetje. De kaart bestaat uit vis, vlees en vegetarische gerechten en daarbij ook nog wat gerechtjes voor kinderen. Eén maal de Saté en één maal de Ierse Kogelbiefstuk met Pepersaus alstublieft! Je krijgt er fijne sidegerechten bij. Deze kun je trouwens onbeperkt bijbestellen als het je echt heel erg goed smaakt! Het eten is prima en de wijntjes smaken heerlijk!

Als afsluiter kiezen wij voor het Grand Dessert. Van alles wat op een groot bord, wie niet kan kiezen, krijgt gewoon alles! Brownie, Cheesecake en Creme brulee het is alleen al een feestje om naar te kijken. Smullen maar!

20170519_193520

 

groetjes-zoet-snoepjes

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s