Woodstone Pizza and Wine – Zoetermeer

Een nieuw restaurant moet getest worden! Dus wij sluiten op dag 5 na opening meteen aan om te proeven wat voor aanwinst Zoetermeer rijker is geworden.

Woodstone Pizza and Wine zit in het nieuwe gedeelte van het stadshart Cadenza. Het terras heeft de beste zonplek van de stad. Binnen is ook zeker geen straf! Een volledig open keuken met pizzaoven in het middelpunt geeft een fijne open sfeer.

20170716_183748We beginnen ons diner met Knoflook-Rozemarijn Pizzasticks met basilicumaioli. Dit is zeker een fijne start! Je hebt best wat keuze om mee te beginnen. Zo heb je bijvoorbeeld ook knoflookbrood, olijven of een heel broodplankje.

De wijnkaart heeft van elke kleur +-4 soorten wijn die je per glas kunt bestellen. De keuze is dus fijn. Vandaag een glas Verdejo en een glas Pinot Grigio voor ons!

De kaart bestaat verder uit nog wat starters, heel veel pizza, wat pasta en een paar salades. Ze hebben zelfs een pizza voor mensen die op de lijn letten! Het midden van de pizza wordt verwijderd en wordt vervangen door een salade. Hoe cool, no more excuses! De pizza’s heb je in veel smaken, van traditioneel tot Woodstones finest zelf ontworpen smaken.

Wij kiezen voor Pasta Linguini Aglio e Olio en Pizza Carpaccio.

Het duurde iets langer voor wij het eten op tafel hebben gekregen. Om deze reden kwam de manager ons een gratis glas wijn brengen uit eigen initiatief. Kunnen we erg waarderen.

De volgende keer wordt de pasta aangevuld met iets van een kipfiletje en iets van groente omdat de smaak (behalve de heerlijke knoflook en chilipepers) ietwat blend is. Maar wat kun je ook verwachten van een pasta met olie en knoflook. Verder is de kwaliteit van de pasta écht heerlijk! Over de pizza maken we niet meer woorden vuil dan nodig. Hij was heerlijk.

Ja ja, TOEEETJEEES! Torta Banoffee en Nona Rie. Een taartpunt met Banaan en caramel en een stuk caramelcake met vanilleijs. OH! Dat was lekker! Vooral de Torta Banoffee.

Samen waren we met de starter, hoofdgerechten, toetjes, wijntjes en koffie en thee een bedrag kwijt van €55.

Je ziet ons snel weer terug Woodstone Pizza!

groetjes-zoet

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s