Old Pal – Zoetermeer

Het was weer een tijdje geleden dat ik met die pepertje uit eten ben geweest! Mams had nog een AH restaurantactie bon liggen, altijd fijn (dank mam!). Dus op zoek naar een leuk eetplekje voor ons. Nou weet ik dat dit pepertje niet een heel uitgebreide smaak heeft, dus wat screenshots doorgestuurd met mogelijkheden.. nope! Geen van allen. Ze kwam zelf met The Old Pal in Zoetermeer.  Een beetje bruin-cafe achtig, met allerlei speciaal bieren (ik lust geen bier), niet echt mijn eerste keuze – maar so what! We gaan gewoon!

Bij binnenkomst toch wel aardig wat mensen binnen en tafels bezet. Het is gezellig druk en toch nog een beetje warm en broeierig. Ze voorspellen code geel voor vanavond, dus we gaan lekker binnen zitten. Wel een tafel vlakbij het raam! Met de restaurantactie van AH heb je de keuze uit een 3 gangen menu voor 2 personen voor E 32,50! Koopje! We starten met grootmoeders zalmbonbons en plukbrood met kruidenboter en aoili.

Pepertje gaat alvast aan de Gin Tonic, ik zelf doe het nog even rustig aan maar wordt al gauw overgehaald een Gin te nemen met cassis. Nooit gehad! Maar OeiOeiOei dat is lekker! Na het voorgerecht gaan we voor de Kip Sate en de Primesteak. Beide prima bordjes gevuld en het is zelfs een beetje veel. Als laatste nemen we beide de vanillemascarpone met kersen en lange vingers. Helaas, als echte toetjes-liefhebster viel deze eigenlijk een beetje tegen (het had veel weg van gewone vla…)! Volgende keer toch voor wat anders gaan!

Mijn oprechte mening? Ja het viel niet tegen moet ik eerlijk zeggen (op het toetje na)! Echt een gezellig restaurant is het niet per se, wel ongedwongen en zoals mijn Pepertje zei; “we maken het samen toch gewoon gezellig? Dan maakt het helemaal niet uit waar we gaan eten!”. En zo is dat!

groetjes-pittig-pepertjes

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s