Class by Jofel – Zoetermeer 

Keep calm and Love Chicken!

Zin in een lekker kippetje..? Ook zin om dit niet thuis te eten, maar in een restaurant..?

Dit kan in Zoetermeer bij Class by Jofel! Sinds kort hebben ze dit op de kaart staan. Je kunt kiezen uit een halve of een hele kip. Daarnaast kan je tegen een klein extra bedrag kiezen voor een topping; Zoete Ketjap, Spicy of Mediteraanse knofloof.

Als je er een complete maaltijd van wilt maken, kan je nog bijgerechten bestellen. Coleslaw, frietjes, mais, aardappel of krieltjes.

Onze keuzes…? Vooraf brood met Aioli, Tomatensalsa en Kruidenboter. Als hoofdgerecht twee maal een halve kip, één met Zoete Ketjap en één Spicy.  Een portie Coleslaw en krieltjes (Pittig kon d’r met geen mogelijkheid vanaf blijven.. zzoooo jammie!!!). En we kunnen het natuurlijk niet laten om ook een toetje uit te kiezen… Het toetje van de week is een aardbeien cheesecake met koekjesbodem afgetopt met Oreokruimels. Ik moet zeggen dat we heerlijk hebben gegeten!

De service was ook écht top. Heel vriendelijk geholpen door het volledig uit knappe mannen bestaande personeel.

Voor de prijs hoef je het niet te laten en je kunt het zo gek maken als je wilt! Een half kippetje is €9,95. Daarbij komt je topping en bijgerechten. En natuurlijk eventueel het voorafje en toetje.

Ons zie je regelmatig terug bij de maandelijkse Nablijven borrels op vrijdag, maar vanaf nu ook vaker voor een kippig-hapje!

groetjes-zoet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s