SoSo – Zoetermeer

YES! Weer een nieuwe eettent in Cadenza in Zoetermeer; SoSo! En dan ook nog één met een verrassende keuken wat onderscheidend is in het Zoetermeerse Culinaire circuit. Een keuken met een Surinaams-Javaanse twist.

Mijn verwachtingen zijn hoog want ik hou van dit eten en haal het dan ook met enige regelmaat bij een toko in Den Haag. Vandaag ben ik op stap met mijn Liefdessnoepje. Bij binnenkomst ben ik werkelijk waar verliefd op het interieur van SoSo en zou het behang zo in mijn eigen huis op de muren plakken. 20170722_191239

Maar dat kom je meestal niet doen in een restaurant. FOOD! Kom maar door met die menukaart.

We hebben honger dus starten met een Saoto Soep. Dit is een aanradertje! Bij kleine trek zelfs voldoende als hoofdmaaltijd. Voor het hoofdgerecht vallen onze keuzes op de Buikspek en de SoSo Moksi Meti met Bami. Bij alle hoofdgerechten worden ook nog eens rijst, sla en bataat geserveerd. We eten de buikjes propvol en de bijgerechten gaan bij lange na niet op. Eerlijk is eerlijk. Beide gerechten hebben we wel eens beter gegeten, maar gezien de prijs is het zeker een optie om het zelf koken te laten voor wat het is.

De Saoto Soep is €5,- en beide hoofdgerechten zijn €12,50.

De service was in eerste instantie heel intens. Er loopt voor het aantal tafels veel personeel rond. Vanaf het hoofdgerecht was dit juist weer erg afgezwakt. De hoofdgerechten werden niet tegelijkertijd geserveerd. Bij een toko vind ik dit zeker prima, maar in een restaurant moet dit wel in één keer op tafel. Ik hou het er even op dat het de start-up is en ga hier zeker nog een keer naartoe op een luie, kookvrije avond.

groetjes-zoet

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s