Loetje – Rotterdam

Aan de kop van zuid vind je enkele culinaire hoogstandjes bij elkaar. In dit rijtje past Loetje Rotterdam zeker weten!

Loetje Rotterdam heeft echt een heel gaaf terras. Jammer dat het met bakken uit de hemel kwam, maar het is een heel fijn plekje om te vertoeven! De binnenkant is ook zeker naar mijn smaak. Modern, sfeervol en eenvoudig.

Aangezien we al heel uitgebreid hadden geluncht deze dag, gingen we vandaag voor alléén een hoofdgerecht. De menukaart is niet heel uitgebreid maar als je bij Loetje gaat eten moet je het gerecht bestellen waar het bekend om staat… DE BIEFSTUK! Een goed stuk vlees kan ik altijd goed waarderen.

Je kunt kiezen voor 3 smaakjes. Normaal, pittig of met alles erop en eraan. Wij kiezen een Pittige ‘Bali’ en een normale biefstuk. Bij het gerecht krijg je witbrood om de jus te dopen. Daarnaast kiezen wij nog voor 2 bijgerechten, Frites en een gemende salade. Wat andere mogelijkheden zijn bijvoorbeeld gebakken uien of kippenlevertjes.

In 1 woord…. Genieten. Het vlees is echt een genot. Hier snappen ze het verschil tussen rare, medium en well done heel goed. Logisch als het je specialiteit is, maar toch.

 

Binnenkort zie je ons hier weer! De reservering staat al. Tot dan!

 

groetjes-zoet

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s