Mint – Antwerpen

on

Antwerpen! Dat is nog eens uit de richting van Delft en Zoetermeer… MAAR, zeker de moeite waard om eens uitgebreid te gaan lunchen bij Mint!

Na wat research kwam ik er achteraf achter dat dit tentje tot ‘De beste lunchroom van België 2016’ is verkozen. Je zal zo zien en lezen waarom ik het er mee eens ben.

Mint is een lunchroom waar je standaard lunchgerechten met een totale transformatie aan ingrediënten en/of opmaak kunt bestellen. Zo zijn een koffies, salades en burgers niet gek. Maar een koffie met sprinkels en marshmellows, een salade met diverse superfoods en burgers met meer toevoegingen dan je netjes kunt eten, zie je niet overal!

Het is heerlijk weer vandaag en we kiezen buiten een tafeltje uit pal in de zon. We zijn redelijk vroeg voor lunch (uur of 12) maar er zitten al wat tafeltjes vol. We beginnen met een lekker wijntje en een watertje. De keuze is heel lastig! Maar mijn liefdessnoepje en ik gaan voor ‘Our World’s Famous Mint Burger’ en de ‘Tropical Chick’.

Nog voor we het op tafel krijgen zit het hele terras al vol! Bizar hoe snel dat is gegaan…

De famous burger is écht werkelijk waar gigantisch! Natuurlijk valt een burger normaal onder een ‘cheat meal’, maar met kippenvlees en de hoeveelheid groentes en sla wordt het ietsje minder erg. De kaas, bacon, gebakken ui en saus vergeten we even snel zo voor het gemak.

De salade lijkt klein, maar ik kreeg ‘m toch echt niet op. Op de kaart staan een aantal vaste ingedienten, Sweet chili chicken met ananas en sla, dit wordt aangevuld met verse marktgroentjes. Deze salade kan dus altijd nét even anders zijn. Zo leuk!

 

Volledig voldaan vertrekken we hier en gaan we kilometers maken door de stad. Wel een goede after lunch dip gehad, maar het was het dubbel en dwars waard!

groetjes-zoet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s