’t Postkantoor – Delft

Vandaag dus onverwachts uit eten met mn lievelingspepertjes (& zoet 😉 ). Ik stuur ’s middags een aantal restaurants door en de keuze valt op ‘t Postkantoor in Delft. ‘T Postkantoor zit op de Hippolytusbuurt en was tot 2005 inderdaad een postkantoor. Nu is het een heel sfeervol restaurant, met een aparte ruimte (de Postkamer) voor vergaderingen of feesten en partijen en uiteraard een super fijn terras. Het is nog best lekker buiten dus we gaan buiten aan tafel.

We bestellen wijn en bier en starten de avond met een broodje met gepofte knoflook boter en tapenade. Vervolgens verteld de bediening wat er voor wisselend daggerecht en seizoensgerecht is.  Ondanks dat de steaktartaar en de aziatische mosselpan er super lekker uitzag, hebben we toch voor wat anders gekozen. Wij gaan voor de gegrilde varkensrib, scholfilet en de biologische kipsate. Eerlijk is eerlijk het zag er super goed uit en t smaakte nog veeeell beter!


Als desserts zijn we voor de kokospannacotta en de gemarineerde aardbeien met aardbeiensorbetijs gegaan, met uiteraard een Latte Machiatto en een kop thee. Per persoon waren we 35 euro kwijt en hebben we een meer dan gezellige avond gehad! Voor herhaling vatbaar!

groetjes-pittig-pepertjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s