Cafe Belvedere – Delft

on

Vrijdagmiddag, einde werkweek! Tijd voor een borrel en hapje op het terras! Het is mooi weer en ik besluit met een peppertje een bezoekje te brengen aan de Beestenmarkt. Eerst zijn we bij Bar Sil neergestreken, om vervolgens toch maar te verkassen naar Café Belvedere. We hadden gewoon zin in een makkelijke hap en een goed glas bier & wijn om het weekend in te luiden! Maybe next time Bar Sil…

img_0207

De terrassen zitten weer bommetje vol, maar we vinden een prima plekje aan de rand van het terras. We hebben prima uitzicht op alle bedrijvigheid en onder de heater is het nog lang uit te houden. We starten met een ‘doe maar wat 8st.’ -borrel en uiteraard een drankje!

Na een uurtje beginnen we toch wel iets meer trek te krijgen en besluiten we nog een blik op de kaart te werpen.  We gaan voor de Café Hap (12.00 euro) Schnitzel en de Kipsate. Lekker met Vlaamse friet d’r bij een een dot mayonaise. Voor een café hap was dit meer dan prima eigenlijk!

Ondertussen loopt de bediening af en aan en valt onze blik op de toetjes van onze buren. Die zien dr heerlijk uit! Wij kiezen voor de Oreo Chocomouse en de Cheesecake. En zoals dat ze er uit zagen, smaakte ze ook…HEER-LIJK! Al met al, een prima vrijdagmiddag zonder moeilijk gedoe, genoeg gegeten voor een prima prijs!

groetjes-pittig-pepertjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s