La Cubanita – Delft

Suprise Suprise! Voor elke gelegenheid weten wij wel een reden om uit eten te gaan, dit maal een onverwachts verjaardagsetentje bij La Cubanita in Delft. La Cubanita behoort tot een grotere keten en zit verspreid over het gehele land, maar deze keer schuiven we dus aan in Delft.

img_0230

Op de Beestenmarkt, als je het mij vraagt toch wel een van de leukste pleinen in Delft, zit het restaurant gevestigd. We komen aan en twijfelen een beetje of we binnen of buiten willen zitten. Het begint wat af te koelen, dus we gaan naar binnen. Helaas zaten we helemaal achterin en was het vrij donker. De echt mooie foto’s komen dus een ander keertje 😉

Van maandag tot en met donderdag kan je hier voor 17,50 onbeperkt tapas bestellen. In het weekend betaald je hier 5 euro meer voor. Voor iedereen staat wel wat lekkers op de kaart; koud, warm, vegetarisch, vlees en vis. En zoals het bij een echt Spaans restaurant hoort staat d’r Sangria op de kaart! Per halve of hele liter te verkrijgen. Het is net limonade, dus die liter komt wel op!

We hebben van alles wat geproefd; brood met aioli, carpaccio, tomaat-mozzarella spiesjes, aardappeltjes met aioli, bruschetta, manchengo kaas, eendeborstfilet, watermeloen salade, inktvisringen, geitenkaasrolletjes met ham, empanadas, champignons. We hebben prima zitten smullen.

Als afsluiting hebben we koffie gedronken en tiramisu en cheesecake gegeten. Al met al zitten de buikjes weer vol. We hadden het idee dat we een beetje in het vergeten hoekje zaten, de bediening was niet heel snel en het voelde allemaal een beetje onwennig en ongemakkelijk. Verder kregen we de gerechtjes soms per 1 geserveerd, wat jammer was. Of dat aan het vergeten hoekje ligt of dat wij gewoon pech hadden die avond weten we niet.. we zijn benieuwd of d’r mensen een andere mening hebben!

groetjes-pittig

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Britta schreef:

    Wij hebben in Zoetermeer gegeten een tijd terug en dat was echt heel slecht. Bediening slecht, maar ook het eten was heel slecht. Kapot gebakken vlees en vis, uitgedroogde keiharde ham en carpaccio geserveerd op een warm bord….

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s