SoSo – Zoetermeer

on

See you at…. SoSo! Vanmiddag zijn wij samen met Hapje Zoetermeer aangeschoven bij SoSo Zoetermeer. Al enige tijd hebben we contact en nu eindelijk was het zo ver . Hapje Zoetermeer is al een aantal jaar succesvol bezig om Horeca Zoetermeer op de kaart te zetten.

SoSo is een restaurant met Zuid Amerikaans en Surinaams-Javaans eten. Nog steeds is Zoet verliefd op het interieur van SoSo en daar kan Pittig wel in mee gaan. Vanwege het mooie weer (althans daar startte we mee..) zijn we buiten aan de lange tafel gaan zitten. Vriendelijk geholpen met het drinken opnemen en vervolgens hebben we een blik geworpen op de lunch kaart (tot 16.30 uur). De vriendelijke eigenaresse kwam ons de toppers van de lunch kaart uitleggen. We besluiten uiteindelijk voor de Bakabana met pindasambal, broodje Pom en de Crispy Porkbelly te gaan.

Op aanraden van de eigenaresse bestellen we er later ook nog een cocktail bij; Passionfruit Mojito. Wel eentje gedeeld door en voor twee personen want de alchocol was vrij duidelijk aanwezig. Vinden wij niet per se heel erg hoor.. 😉 Het eten zag er kleurrijk uit en heeft zeker lekker gesmaakt.

De vorige keer dat wij hier zaten viel ons op dat de bediening in het begin heel vriendelijk en attent was en vervolgens meer naar het einde toe het wat minder werd. Dat was helaas dit keer niet anders. We begonnen met heel erg gezellig en zeer attent personeel. Na het hoofdgerecht moesten we lang wachten totdat de tafel afgeruimd werd en voordat we de rekening kregen. Onze vorige recensie lees je hier.

Met Hapje Zoetermeer hebben we een goede kennismaking gehad en een hoop leuke ideeen besproken. We kunnen wel zeggen dat jullie nog zeker van ons samen gaan horen, dus stay tuned…!

01

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s