SUE – Rotterdam

img_0227

Op de gezonde tour waren we vandaag en dus ook zin in iets anders-dan-anders. Het wordt dit keer lunchen bij SUE in Rotterdam. SUE staat voor lekkernijen die suiker vrij, gluten vrij, lactose vrij, raw en vegan zijn. Ooit begonnen als de verkoop van ‘bites’ is nu sinds 4 juli ook de lunchroom d’r bij gekomen. Anders it is…..Als je denkt dat je met een gewoon broodje, salade of tosti d’r vanaf komt dan heb je het mis.

We gaan eerst op onderzoek uit naar wat te drinken. We hebben keuze uit zoveel sapjes, fris met smaakjes, milkshakes en uiteraard ook warme dranken. Uiteindelijk besluiten we voor de Slanky Janky en de Energy sap te gaan. Verfrissend lekker!

Vervolgens zoeken we ons een weg door de lunchkaart, van alles op de kaart maar voor de lunch gerechten hebben we jammer genoeg niet mega veel keuze… We zijn d’r snel uit, graag de; Pad Thai (gemaakt van alleen maar groenten!), Spring Rolls & de Ceasar Salade. We hebben zitten smullen van dit alles!

Na afloop spieken we toch nog even snel binnen. De toonbank ligt vol met allerlei lekkere bites, waar SUE bekend om is. We kunnen het niet laten om ook daadwerkelijk wat mee te nemen. Mijn collega neemt een SUE proeverijtje mee van 9 verschillende lekkere, kleine bites! Ik zelf neem ook drie bites mee; Snickers, Lavendel & Appel Crumble! G O D D E L I J K! En nog een soort van ‘healthy’ ook… 😉 Lekker voor thuis!

img_0228

Voor ons is de missie zeker geslaagd!

groetjes-pittig-pepertjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s