BIRD – Rotterdam

Hellaasssss (dat die collega weg gaat – niet om het eten!) een afscheids-etentje! We verplaatsen ons naar BIRD in Rotterdam. Famous pizza’s uit de hot & steamy houtoven! Je ruikt het al als je binnen komt! Hoge verwachtingen dus..flesje rode wijn en flesje witte wijn op tafel en we kunnen ons op de Pizza Menu kaart storten.

Alle pizza’s zien d’r lekker uit en met hier en daar een verdwaald Italiaans woord (dat we uiteraard even ge-googled hebben), zijn we d’r na wat wikken en wegen uit. Ik kies zelf de pizza Nina (Mozzarella, champignons, ham, K N O F L O O K, prosciutto ham parmezaanse kaas). Op tafel komen onder andere nog de pizza BIRD, pizza Bresaola & Rucola en pizza Pesto. Alles ziet d’r echt V E R R U K K E L I J K uit! En smaken dat het doet! #Yummie!

Eerlijk is eerlijk d’r zijn maar een paar pizzeria waar ik tot nu toe ben geweest die echt de houtoven of steenoven pizza zo lekker kunnen maken als bij BIRD! Heerlijk verse ingrediënten en net even wat anders dan de standaard pizza’s waar je vaak uit kan kiezen! Halleluja wat goed!

Toch hebben we een inimini klein gaatje overgehouden voor het dessert! Ik kies voor de huisgemaakte boterkoek met vanille ijs en salty caramel. Mijn tafelgenoten kiezen voor de pistache taart met vijgen (die d’r ook heerlijk uit zag!).

Stinkende van de knoflook ga ik richting huis! But it was all worth it…

groetjes-pittig

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s