SUP-R – Delft

on

NEVER SKIP LUNCH WITH WAFFLES! Daar zijn wij het na een avondje stappen helemaal mee eens! Waar Zoet na een avondje doorzakken aanschuift voor een ontbijt-lunch in Zoetermeer, schuif ik aan met mijn lievelingspepertje bij SUP-R in Delft. HET WAFFELS & EGGS-whalallaaaa van Delft!

SUP-R zit nog niet heel lang in Delft, maar is een super leuke plek voor fashion, lifestyle, beauty en food. Bij binnenkomst loop je eerst door het fashion gedeelte met allerlei kleding en woon-accessoires. We komen voor de lunch dus lopen eigenlijk gelijk helemaal door naar achter en strijken neer in de mooie tuin! Het weer is echt nog heerlijk voor Oktober (even geleden dus..), dus we nemen het d’r nog eventjes van.

We bestellen gelijk een Latte Macchiato en een Chai Tea Latte en duiken in de kaart. Alles wordt met wafels of ei gemaakt. We hebben keuze uit Boozy Wafels (hartige varianten), zoete wafels, wafel croissants, tosti wafels of Egg Crêpes! De keuze is reuze! We kiezen uiteindelijk voor de ABC Waffel (Avocado, Bacon, Cheddar met een eitje) en de Goats Love Waffles Too (uiteraard met Geitenkaas!).

De planken zijn smakelijk opgemaakt, vers fruit en een eitje! Al met al zijn de wafels heerlijk, maar wel machtig! Niet alles opgegeten… maar we kunnen d’r weer even tegenaan! Volgende keer komen we ook shoppen, daar hadden we helaas deze keer geen tijd voor..!

groetjes-pittig-pepertjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s