Proeflokaal Sijgje – Delft

Het einde van de maand al in zicht en weinig zin om te koken? En als je dan denkt niet smakelijk uit eten te kunnen gaan voor weinig geld, dan heb je het helemaal mis! Wij schoven aan bij Proeflokaal Sijgje in Delft, waar je een 3-gangen keuzemenu hebt voor maar 14,25 euro! Voor de prijs hoef je het niet te laten!

We starten gelijk goed met een Springbok Chenin Blanc wijn en vragen daar wat stokbrood met huisgemaakt brunchten dip. De kaart is vrij uitgebreid en naast de kaart hebben ze ook nog een aantal wisselende week gerechten. Het is dus even zoeken wat we willen. Uiteindelijk bestellen we de soep van de week; Paprika soep met brie, Gerookte zalm carpaccio, Varkenshaas met champignon roomsaus en varkenshaas sate. We krijgen hier (onbeperkt) frietjes en salade bij.

We komen d’r achter dat ze het brood zijn vergeten te bestellen dus die slaan we over. Van de rest hebben we prima zitten smullen. De opmaak van de borden is hier en daar wat simpel, maar de kwaliteit van het eten is zeker goed! Het vlees is lekker mals en niet droog. Voor deze prijs is dit heel leuk uit eten gaan!

Na het voor- en hoofdgerecht maken we ons klaar voor een dessert. Ook hier weer meer dan voldoende keuze, toch gaan we allebei voor het kaasplankje! De bediening heeft voor het vergeten van het stokbrood een glaasje rode wijn (voor bij de kaas) ingeschonken! Deze initiatieven worden door ons altijd wel gewaardeerd! Als afsluiting nog een lekkere Latte Macchiato special met witte Chocolade! Heerlijk!

Proeflokaal Sijgje is echt een leuk restaurant voor een klein prijsje! We waren 22 euro per persoon kwijt, en hebben ons buikjes meer dan prima vol gegeten en gedronken. Per 1 oktober heeft Proeflokaal Sijgje Delft ook nieuwe eigenaren die een aantal veranderingen hebben doorgevoerd! Nog leuker, nog beter, nog meer redenen om even een kijkje te nemen! Wij zijn benieuwd naar jullie mening, laat het ons weten!

groetjes-pittig

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s