Cafe de V – Delft

De V van; Voorstraat, Vriendinnen, Vriendschap? Voor ons vanavond gaat de V op voor vriendschap; we schuiven aan bij Café de V in Delft! Bij binnenkomst is het een gezellig warm café met een bruin interieur en achterin het restaurant een gedeelte met glazen dak.

We starten met een wijntje om te proosten op onze vriendschap en nemen een broodje met wat smeersels vooraf. Vervolgens maken we de keuze voor Sate ‘De V'(kip), een Hamburger van rundvlees met pulled chicken, de Octopus en kokkels (spannend!) en de Eendborst met pastinaak-appel. De borden van de Octopus en Eendeborst waren heel mooi opgemaakt (aan de sate en hamburger kan je weinig fout doen 😉 ). Alles heeft ontzettend lekker gesmaakt! Goed bereid en niet droog. We sluiten af met een dessert dat niet op de kaart stond; een limoncello cake en ijs.

Helaas werd het al snel donker, waardoor d’r niet veel licht meer door het glazen dak naar binnen kwam. Ook was het ietwat gehorig, waardoor elkaar verstaan wat lastiger was. Dat was erg jammer. Wel leuk om te weten is dat dr regelmatig optredens zijn in Café de V. Leuk voor een muzikaal avondje?

We hebben 34,50 per persoon afgerekend wat echt meer dan prima was voor wat we hebben gegeten en gedronken. Prima, bruin-cafe voor een gezellige hap.

groetjes-pittig

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s