Van Maanen – Delft

Ken je die ene bakker..?? Van Maanen? Ja die – die heeft een HELE leuke lunchroom & bakkerij & restaurant & shop &…..in Delft! Al een paar keer ben ik d’r voorbij gelopen en toen ik een leuke lunch plek moest verzinnen, wist ik dat natuurlijk meteen! Van Maanen ziet d’r heel sfeervol uit; met de bakstenen muur, veel planten en leuke zithoekjes en spullen voor de verkoop.

We schuiven aan, aan een van de ronde tafels en banken vlakbij het raam. Vanaf hier hebben we goed overzicht over de gehele winkel en alles wat d’r voorbij komt. We bestellen een verse munt thee, Latte Macchiato en een PUUR sapje appel peer en gaan op onderzoek uit op de kaart. Wat ons als eerste op valt is dat het aanbod van broodjes eigenlijk ontbreekt. Iets wat je eigenlijk wel verwacht als je bij een bakker gaat eten…

 

Wel staan dr genoeg andere lunchgerechten op de kaart. Aan de symbooltjes die uitgelegd zijn onderaan de kaart, kan je de lunchgerechten d’r uit pikken. We gaan voor de Bruschetta met Champignontruffel- tapenade, de warme Quiche met Broccoli-Brie-Noten en de Bakkerstosti. Het duurde even voordat het op tafel stond, maar het was wel leuk geserveerd op mooie borden en een zilveren plaat. We hebben alledrie prima gegeten.

 

Nog afgesloten met een thee (bijzonder potje..!), cappuccino en een Latte Macchiato. Leuk om te weten is dat ze bij van Maanen zoveel mogelijk met Biologische en eerlijke producten werken, dit zie je ook wel terug op de kaart met alle symbooltjes. Ze hebben ook een vrij grote diner kaart, dus dat wordt nog een keertje op een later tijdstip terug komen.
groetjes-pittig-pepertjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s