Jans – Delft

Van shoppen krijg je honger! Samen met mijn mams zijn we bij Jans in Delft aangeschoven om onze honger te stillen. Jans wordt gerund door broer en zus en zit aan de Brabantse Turfmarkt. Een gezellige lunchroom, met huisgemaakte salades, ovenvers brood en ambachtelijk gebak! Om je vingers bij binnenkomst al bij af te likken…

 

We strijken neer aan de lange houten tafel, met uitzicht op de keuken en het waanzinnig leuke koffiebord. Hierop wordt uitgelegd hoe elke koffie precies in elkaar steekt, en wat een keuze hebben ze! We bestellen alvast een Cappuccino en een Chai Tea Latte (toch wel mijn persoonlijke favoriet dit jaar…!).

img_4669

De lunchgerechten zijn moeilijk om uit te kiezen, van alles hebben ze wel wat lekkers op de kaart. Soepjes, quiche, tosti’s, broodjes en eiergerechten. De een nog lekkerder dan de ander. We besluiten uiteindelijk toch beide te gaan voor een Uitsmijter Stolwijker belegen kaas. Veel is ook glutenvrij en lactosevrij te krijgen (goed om te weten!). Zelfs een aantal dingen suiker vrij! Geweldig toch! Voor iedereen wat wils.

img_4667

Leuke bediening, vriendelijke meiden. Verse en genoeg keuzemogelijkheden! En de Chai Tea Latte was heerlijk! Zomers hebben ze nog een terras achter de lunchroom en uit betrouwbare bronnen hebben we vernomen dat het ijs hier ook heel lekker is! Zodra de eerste zonnestralen weer komen, gaan we eens een bolletje halen!
groetjes-pittig-pepertjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s