Roast Chicken – Delft

De Roast Chicken Bar in Delft stond al even op mijn lijstje om te proberen, 3 keer raden wat je dr’r eet… juist KIP! Ik heb een slachtoffer gevonden, een moeilijk eter 😉 – maar kip gaat d’r zeker wel in…Bij binnenkomst een mooie bar, industrieel ingericht restaurant en een mooie open keuken.

Het concept is eigenlijk heel simpel, d’r zijn wat starters (kippies..), salades en side dishes en je hebt de keuze uit een halve of een hele kip. We bestellen een witte wijn en krijgen een mandje brood met smeersels op tafel.

We beginnen met de ‘Chicks on stick’; kippenkluifjes met een krokant korstje. We besluiten deze te delen. Ik hou niet heel erg van met mijn handen eten, maar hier kon het echt niet anders. Mouwen op stropen en gaan..!

Vervolgens zijn we beide voor een halve kip gegaan. Als je echt een grote eter bent (en ook besluit geen voor gerecht neemt) dan kan dat prima, maar wij hadden beide wel voldoende aan een halve kip. Daarbij nog frietjes met home made mayonaise en coleslaw. De kip was goed gegaard, maar ik miste hier en daar wat smaak. Met de BBQ saus die op tafel stond d’r bij was het wel weer prima te eten.

Als laatste hebben we nog een dessert besteld. De Cinnamon Roll was helemaal niet meer te krijgen, dus dan allebei voor de Brownie met Salted Karamel saus en vanille ijs gekozen. De Brownie was nog een klein beetje warm, heerlijk!

Prima KIP restaurant om ongegeneerd met je handen een snelle hap te eten.

groetjes-pittig-pepertjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s