De Witte Raaf – Zoetermeer

on

Voor de trouwdag van mijn schoonouders zijn we héérlijk gaan eten bij Restaurant De Witte Raaf in Zoetermeer. Het restaurant is gevestigd in een oude boerderij op de Voorweg. Bij binnenkomst word je altijd erg warm verwelkomd.

We schuiven aan en besluiten al vrij snel dat we graag ons eten delen vanavond. We gaan voor de Parande mix voor de hele tafel.

We beginnen met de dagsoep; een kom tomatengroetensoep.
Hierna kwam de eerste ronde gerechten op tafel. Carpaccio, een kipsalade en een dip voor het platbrood gemaakt van aubergine. Een geslaagd eerste deel kan ik zeggen!

De tweede ronde is gigantisch en ik hou ervan. Ieder krijgt een bord met drie soorten rijst; Saffraanrijst met granaatappel, rijst met dille en perzische witte rijst. Als eerst kwam er een grote schaal met diverse spiezen vlees op tafel en lamskoteletten. Het vlees is mals en smaakvol. Verder staat er een schaal met tijgergarnalen en sla, gestoofde kip in granaatappel- en walnotensaus, victoriabaarsfilet en gestoofd sucadevlees op tafel. Het is zo veel dat we het net aan niet op kunnen. Mijn persoonlijke favoriet is de gestoofde kip in granaatappel- en walnotensaus met de saffraanrijst. GE-NIE-TEN!

We hebben voor toetjes een aparte maag. Toch? Cheesecake en Créme-Brûlée worden besteld, evenals een koffie met een likeurtje erbij. Een fijne afsluiting van een top avondje.

 

groetjes-zoet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s