Old Scuola – Rotterdam

Mijn collegaatjes wilde graag uit eten en dan belanden we automatisch in Rotterdam (ik werk daar..). We zijn allemaal zeer zeker pizza-fan, dus op naar Old Scuola in Rotterdam.  Ik ken Old Scuola eigenlijk alleen van de pizza catering op feesten en partijen. Pizza gebakken zoals een pizza hoort te zijn, verse smaakvolle ingrediënten, deeg gooien in de lucht, een fluffy bodem en op de juiste plekken (zoals wordt verteld) hier en daar wat ‘aangebrand’…. mijn verwachtingen zijn HOOG!

Forget everything you know about pizza. Our pizza is a cloud of dough topped with unique ingredients. Fluffy. Not crispy. 

Het is druk als we binnen stappen op dinsdagavond! Gelukkig gereserveerd. We zijn nog niet compleet dus bestellen wat wijn en water en wat voorafjes. Een heerlijke Meat & Cheese platter en de Burrata. Beide echt heerlijk! De Burrata smelt bijna in je mond! Ook de laatste twee collega’s zijn inmiddels aangeschoven en we gaan een keuze maken uit de pizza’s en dat is nog niet zo heel gemakkelijk…..

We kiezen allemaal wat anders; Pizza Margherita, Pizza Aubergine, Pizza Oesterzwam, Pizza Calzone & Pizza San Daniele (Prosciutto). Een gevarieerde keuze en wat zag het dr fantastisch uit! Zie de foto’s, dat zegt toch genoeg!

Fire burns. Our pizza comes straight from ovens at 460 degrees. Don’t be surprised to see dark spots, they are there to tell you how good our dough is. 

Kortom, alle verwachtingen zijn zeker waargemaakt! En Old Scuola is zeker een goede concurrent van BIRD waar ik eerder over schreef. Deze ga ik zeker aanraden als iemand in Rotterdam voor de Pizza wil gaan! Jummie!

groetjes-pittig

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. verawandelt schreef:

  Dag PittigZoet, ik lees jullie blogs met veel plezier en ontdek daarmee veel leuke plekken om een hapje te eten in de buurt. Dit is ook weer een goede tip. Groeten Vera

  Like

  1. PittigZoet schreef:

   Wat super leuk om te lezen Vera! Wij hopen je van nog veel meer leuke tips te kunnen voorzien! Mocht je tips voor ons hebben, waar we ECHT moeten eten, horen we dat natuurlijk ook graag! Groetjes PittigZoet

   Liked by 1 persoon

   1. verawandelt schreef:

    Dat zal ik zeker doen!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s