La Cubanita – Zoetermeer

on

La Cubanita, geen onbekende in Zoetermeer en omstreken, maar sinds kort verhuisd naar het Cadenza in het Stadshart van Zoetermeer (voorheen in de Dorpsstraat). Een prachtig grote zaak, zoals we gewend zijn van La Cubanita, helemaal in Cubaanse sferen. Gelukkig maar, want buiten is het ontzettend koud!

We starten uiteraard met een (nog heerlijk warm) broodje met Aioli en de welbekende Sangria. De halve of hele liters kan je in rode of witte (cava) Sangria krijgen. Wij blijven gewoon bij het bekende recept en kiezen voor..rood! Want Tapas zonder rode Sangria is net niet helemaal….!

Voor degene die het concept niet kennen; 2 tapas per persoon per ronde en alles wat je laat staan (wat onmogelijk is natuurlijk..) reken je extra af. We starten met wat koude gerechtjes; Carpaccio, Eendenborst-filet, Manchego kaas & Meloen met ham.

Vervolgens zijn we voor een ronde warm gegaan; Pulled Chicken Empanadas, Gamba’s in chili roomsaus, Quesadillas & Champignons gevuld met gehakt! Die laatste waren echt heerlijk! De Gamba’s trouwens ook, als je van iets pittiger eten houdt!

Als laatste ronde hebben we Inktvisringen, kaaskroketjes, kipstukjes met honingmosterdsaus & Nachos besteld. Een prima afsluiting qua eten! Nog een koffie en thee na besteld en onze buikjes waren weer gevuld.

Even leek het er op dat ze wat opstart-probleempjes hadden begin dit jaar, maar ze hebben zich meer dan prima hersteld! De bediening was erg vriendelijk, kwam regelmatig langs of alles naar wens was en ook het eten kwam op tijd door. Ook leuk om te weten, ze hebben maandelijks een leuke actie in combinatie met films of andere leuke momenten. Houd de website dus in de gaten!

Tapas Y Mas!

groetjes-pittig

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Ilse Zwart schreef:

    Klinkt goed en op de foto’s ziet het er allemaal erg lekker uit!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s