Hills & Mills – Delft

Shoppen, shoppen, shoppen en lunchen! We weten natuurlijk allang dat dit goed kan in Delft. Nog eentje voor op het lijstje is Hills & Mills. Net naast de Markt zit dit tentje. Als je er langs loopt, denk je dat er maar twee tafeltjes zijn, maar eenmaal binnen zie je dat er een soort lokaaltje achterin is waar je gezellig kunt zitten. Je moet het maar nét weten.. Bij deze!

Waarom Hills & Mills..? Hier wordt alles vers bereid met huisgemaakte producten en alles wat je van de kaart kiest, is een gezonde keuze! Dat maakt het toch een stuk makkelijker he!? Zelfs de taarten!

Op de kaart vind je salades, broodjes, soep, gerechten met naanbrood en wat andere warme maaltijden. Voor iedereen onder ons met een dieetwens, allergie, intollerantie of wens om te weten wat er nou eigenlijk allemaal in je gerecht zit, staan hier alle icoontjes bij de gerechten op de menukaart. Helden! De drankjes zijn ook allemaal natuurlijk en een groot deel ook vers bereid. Een rozemarijnlimonade en een Loose tea thee.

Maar goed. Jullie willen natuurlijk weten wat we hebben gegeten. Liefdessnoepje koos voor een broodje brie en ik koos voor een salade met kip. Het broodje brie werd vergezeld door cranberry en mango. Dit prikkelt ongeveer al je smaakpappillen; zoet, zuur, zoet. Harde en zachte texturen. De salade was ook een bijzonder heerlijke combinatie van pittig, zoet en kruidig. Beide zeker aanradertjes! Ik denk dat stiekem de hele kaart een aanrader is. SHHHHT, alleen doorvertellen aan leuke mensen.

groetjes-zoet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s