Kek – Delft

Kek in Delft is echt de meeste favoriete koffiebar/lunchroom van Pittig! Het is echt altijd een feestje om daar te zijn! Helaas wel altijd heel erg druk, dus even wachten voor een tafeltje is niet heel gek. Laat je niet afschrikken, want je MOET daar een keer geluncht hebben. Tijdens het wachten kan je gerust even rondsnuffelen aan het begin van de koffiebar, waar allerlei leuke spulletjes en cadeautjes opgesteld zijn, van kleine ontwerpers mét een goed verhaal. Hoe leuk!

 

Ook wij moesten deze keer 10 minuutjes wachten, maar dat doen we graag! Uiteindelijk een plekje vrij voor ons tegenover de verse taartjes-toonbank. Heel verleidelijk! Maar we moeten nog lunchen! De kaart is uitgebreid, opties als; sojamelk/amandelmelk, suikervrij, glutenvrije keuzes, alles kan! Ook veranderd de kaart met grote regelmaat en alles is verser dan vers!

 

We kiezen eerst uit de long-list van speciale koffies en andere warme dranken! We gaan uiteindelijk voor de Golden Milk Almond Latte en de Dalmatier (met Maltesers!). En voor de lunch nemen we; Muhammara (pita brood met huisgemaakte mediterraanse dip) en een Hollandse boerenkaas met mosterd en kaviaar. Beide lunchgerechten zagen d’r super mooi uit (bijna zonde om op te eten!) en smaakte ook echt heel erg fijn!

Leuk om te weten dat je hier ook prima kan werken. Meer achterin staat een lange tafel waar je genoeg ruimte hebt om aan studie of werk te zitten! Want eerlijk is eerlijk, met zulke heerlijke koffie, taartjes en lunchgerechten kan je je toch veellll beter concentreren! See you there!

groetjes-pittig

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s