La Barraca – Maastricht

In de wijk Wijck vind je La Barraca, huisgemaakte wereldtapas. Eerlijk is eerlijk, ik dacht eigenlijk gewoon aan tapas maar dan met een Noorse zalm, een rode wijn uit Argentinië en een hollandse garnalen gerecht. Maaaaar dit zijn écht wereldse tapas! Ik ben echt LAAIEND enthousiast! Ik wil dit aan iedereen aanraden en hier heel vaak eten.

Wat vind je dan op de kaart? Frans, Nederlands, Oosters, Italiaans, Marrokkaans, Mexicaans en Spaans natuurlijk! En of dat bij elkaar past? EN OF!

Wij gaan voor losse gerechten en hebben achteraf wel met lichte jaloezie naar onze Amerikaanse buren gekeken die een Tapasplank hebben besteld. Daarover zo meer, eerst even onze eigen gerechten! Wij gaan voor 2 rondes die we delen. Patatas, Pincho España en Chili con Carne. De tweede ronde bestond uit Pasta Pesto en Balletjes á la Barraca.

Er is werkelijk geen kruimel over gebleven. Wij zijn voldaan, eigenlijk willen we niet stoppen maar het is goed zo.

Zoals beloofd, de tapasplank. Normaal is deze plank 24,95 per persoon. Maar je hebt nu Teaser Tuesday waarbij je deze HELE plank op dinsdag voor maar €25 voor 2 personen krijgt. RENNEN!

20180321_190542

Wat wel goed is om te weten is dat de gerecht niet binnen 5 minuten op tafel staan, ze worden helemaal vers bereid. En je geduld wordt beloond, dat beloof ik je.

groetjes-zoet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s