Chocolate Company – Delft

Dr is dr een jarig Hoera Hoera dat kun je wel zien dat ben ……ik! Bij jarig zijn horen taartjes eten en daarom strijk ik neer met twee lieve Pepertjes bij de Chocolate Company in Delft. Op de markt, vlak naast de kerk is dit pas geopende chocolade-whahala gevestigd. Mijn lievelingspepertje had vooraf al gebeld voor kaarsjes op de taart, maar dat zou de Chocolate Company zelf regelen! Wat een verrassing, heel erg leuk!

Nadat we een plekje gevonden hadden, hebben we even rondgekeken tussen al dat chocolate! Echt alles verkrijgbaar van taartjes, High Tea, Chocolade fondue, allerlei chocolade & chocolademelk in zoo veel verschillende smaakjes! Ik ben op de witte chocolade tour vandaag, dus ga voor witte chocolademelk met een Blondie taartje. We bestellen nog een Latte Macchiato en een bruine muffin!

En met de ultieme kaars (kers) op de taart, inclusief zingen van de bediening, werd alles op tafel gezet. We hebben heerlijk zitten smullen! Jummie! Bij het weggaan kreeg ik nog een zakje chocolaatjes mee voor mijn verjaardag. Ik voelde me echt jarig! Dank je wel!
groetjes-pittig-pepertjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s