Vrienden van de Burgemeester – part 2

on

Eerder hebben jullie kunnen lezen in dit stuk dat wij niet erg tevreden waren over de service bij De vrienden van de Burgemeester. We gingen voor de herkansing. Gaan ze dit keer wél een fijne service geven?

Met liefdessnoepje komen ik voor een lunch uit bij De vrienden van de Burgemeester. We hebben een mooi plekje aan het raam en krijgen al vrij rap de menukaart. We bestellen een biertje en een wijntje en nemen op ons gemak een kijkje op de kaart. De drankjes staan wederom snel op tafel en we kunnen bestellen. Liefde gaat voor gebakken boerenwitbrood met warm vlees en ik zelf ga voor een duo van pompoensoep met gegrilde paprika en een glutenvrij broodje met runderentrecôte. Heel leuk om dit zo te kunnen kiezen, voor de mensen die niet kunnen kiezen!

 

Ik ben tevreden. Het eten was lekker en de service was stukken beter dan onze vorige ervaring. Keep up the good work and we will return!

groetjes-zoet-snoepjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s