Stadscafe Barbaar – Delft

De dag na Koningsdag is altijd even zwaar, gelukkig word ik opgebeld om ergens te gaan lunchen; we kiezen een plekje (een heel leuk plekje!) dichtbij huis en schuiven aan bij Stadscafe Barbaar in Delft. Het interieur is echt heel gezellig en leuk, een mooie grote bar (met koffie! hebben we nodig..) aan een zijde van het cafe en bij mooi weer een super leuk terras (zie de website voor foto’s!).

Aangezien het Nederland is en begint te regenen, kiezen we binnen een tafeltje uit vlakbij de keuken. Grappig detail – overal liggen spelletjes en kaarten, dus je ziet veel mensen spelletjes spelen. Daar kunnen wij nog niet aan, dus we bestellen een koffie en water en werpen een blik op de kaart.

Meer dan genoeg opties en lastig om een keuze te maken, maar we kiezen uiteindelijk voor een broodje gerookte zalm en een Tostini met geitenkaas spread. Beide krijgen we van het huis een klein glaasje met (een beetje pittige) Barbaar tomatensoep. De koffie is heerlijk, de broodjes smaken ook meer dan prima!

We sluiten af met nog een smoothie van de dag. Het bedrijf Een Kistje Vol Smaak, levert elke week vers fruit aan Barbaar en daarom is het een verrassing wat we krijgen. Deze keer een appeltaart smoothie (althans dat hebben wij dr van gemaakt 🙂 ); met appel, peer, kaneel en geennnn idee of dr nog meer lekkers in zat! Het was in iedergeval een feestje!

groetjes-pittig

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s