Stage Kitchen & Cafe – Zoetermeer

Een snelle hap na een drukke week, we zoeken op vrijdagavond een no-nonsens restaurant op en belanden uiteindelijk bij Stage Kitchen & Café. Gevestigd in het stadstheater van Zoetermeer. “Kom onze kaart ontdekken en laat je verrassen. Want waarom zal je kiezen? Proef met shared dining op iedere plank een smakelijke scène met vele aantrekkelijke hoofdrolspelers.” – toch alleen maar leuk dit, wij zijn benieuwd..

We kiezen eerst voor een welverdiende Gin Tonic! Vervolgens hebben we de keuze uit; ‘uit de wei’, ‘uit de zee’ en ‘van het land’ gerechtjes, borrelplanken of specials to share. Keuze genoeg als je het ons vraag. We kiezen de eerste ronde voor; Brood met gezouten boter, Garnalenkroketjes, Zalmsashimi & Gekarameliseerd Buikspek. Alles echt top! De zalm was verser dan vers en de buikspek superrrrr zacht! Top!

We zitten nog niet vol en bestellen nog twee kleine gerechtjes; de Pulled Duck & de Yakitori Kipspiesjes! Beide echt ook lekker. We zijn als een van de laatste nog in het restaurant en de bediening komt vragen of we nog een dessert willen, aangezien de chef de keuken wilt schoonmaken… ehmmm ok.. we besluiten van niet! Maar met wat gebaren (vriendelijke!) over en weer naar de chef, besluit hij een klein dessert voor ons te maken. En dat hebben we geweten…! Een heuze plank vol met allemaal lekkers! Dus mocht je twijfelen of je voor een dessert moet gaan, zeker DOEN!

Goed om te weten, je kan hier alleen pinnen! Al denk ik dat nog maar weinig mensen vaak contant betalen..maar goed! Just so you know! We komen zeker nog een keertje terug!

groetjes-pittig

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s