Tastea – Anywhere

Onze trouwe volgers hebben de afgelopen dagen een aantal story’s voorbij zien komen op Instagram waar we Tastea in hebben laten zien.

‘Ja maar jullie bloggen toch over restaurants..?!’

Dat klopt! Maar bedenk eens wat het met ons doet al dat heeeeeerlijke eten. Juist, we hebben even een resetje nodig.

Bij Tastea kan je diverse luxe theeblends krijgen. Veel smaakjes en veel soorten die ergens goed voor zijn. Zoals Sleeping tea, Beauty tea, Menstruation tea, Concentration tea en ze hebben zelfs een Sex tea. Daarnaast zijn er 2 soorten waar Tastea voor mij om bekend stond, de Detox tea en de Skintight tea. Die laatste gaan wij gedurende een maand gebruiken voor onze reset.

We hebben onszelf gewogen en zijn inmiddels al een week vol enthousiasme aan het drinken.

Het is een losse thee, dus het werkt heel fijn om de thee te mixen in de theebeker. Er zit een filter voor het mondstuk dus geen plukjes thee in je mond. Met een theebal is het natuurlijk ook prima te doen. De geur en smaak vind ik vrij intens, maar erg lekker. Wel smaakt hij lekkerder dan hij ruikt. Omdat de thee in de theebeker blijft zitten wordt hij sterker naar mate je het langer laat staan natuurlijk. Daarom kies ik ervoor om tweederde van de beker te vullen met heet water en eenderde met koud water zodat het sneller drinkbaar is.

Tegen het einde van onze maand Tastea zullen we jullie updaten wat het ons heeft gebracht. Of eh.. eigenlijk wat we zijn verloren. Omdat het een volledig natuurlijk product is, zullen onze onderlinge resultaten waarschijnlijk verschillen. Wij zijn heel erg benieuwd! Jullie ook?

Je kunt Tastea nu met 10% korting bestellen met kortingscode PITTIGZOET

Tot snel,

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s