Grebbelounge – Veenendaal

Een klein beetje uit de richting, maar ach..we breiden zo nu en dan ons werkgebied wat uit! Een mini-break in Veenendaal en super fijn weer, doet ons besluiten om te gaan lunchen bij onze buren; Restaurant Grebbelounge. Restaurant Grebbelounge is gevestigd op het Fort aan de Buursteeg bij het Grebbelinie Bezoekerscentrum, dus als je OOK nog wat geschiedenis wilt opdoen, ben je zeker aan het goede adres..

We ploffen neer op het terras, midden in de volle zon! Het is rustig en hij uitzicht (= lees heel veel groen) is echt prachtig. De menukaart heeft kleine koude, warme en zoete gerechten om te combineren of voor mensen met hele grote trek de Bunkergerechten. We kiezen voor de carpaccio met manchego en truffelmayonaise en de Jan’s kipsalade. Daarbij nog een glutenvrij broodje met smeersels.

Beide gerechtjes waren vrij klein, maar dat was ons wel verteld toen we gingen bestellen (beste is om het te combineren met een bijgerecht). Ook door het mooie weer hadden we niet mega-honger, dus voor nu was het prima. Een paar keer kwam het Rondje Grebbelinie voorbij; een plank met een broodje kroket, eitje en een soepje! Bij veel mensen in trek dus en t zag d’r heel schattig uit!

Dus ben je in de buurt? Zoek even de rust op.. het pannenkoeken restaurant De Bijenmarkt, vlakbij de Grebbelounge, schijnt ook heel goed te zijn.. ben je d’r geweest? Laat het ons weten!

groetjes-pittig

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s