De Wijnhaven – Delft

Gezellig onverwachts borrelen dat was het plan voor de Zaterdagavond! Het Jazz festival is gaande in Delft dus veel mensen op straat. Cafe’s en restaurants zijn wat drukker, maar we weten een plekje te bemachtigen boven in het restaurant gedeelte van De Wijnhaven!

Beneden is het gezellige cafe-gedeelte en op het balkon zijn nog wat tafeltjes voor een makkelijke snelle hap! Als je nog een trap op gaat kom je uiteindelijk bij het restaurant gedeelte uit van De Wijnhaven. Hier bestellen we een lekkere glas rode wijn en krijgen we de borrelkaart van de bediening. Op aanraden van de super leuke serveerster nemen we de Flammkuchen met Carpaccio (die was echt heerlijk!!!), broodje met smeersels en de gehaktballetjes met Sate saus! Prima borrel-eten!

Ik ben al eerder bij de Wijnhaven wezen eten. Ze hebben elke dag verschillende dagschotels tussen de 8 en de 15 euro. Een broodje van de week, soep van de dag en lekkers bij de koffie! Kijk even op de website voor het dagmenu en schuif zeker binnenkort een keertje aan bij De Wijnhaven!

img_6917

Want zeg nou zelf; de boom met lichtjes buiten is toch wel t mooiste boompje van Delft!

groetjes-pittig

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s